Om oss

Svenska Redskapsfabriken AB är beläget i Närkes kil strax norr om Örebro. Vi är specialister på redskap till maskiner inom entreprenad och lantbruk, med produktion i Sverige samt hos ledande tillverkare runt om i världen. Tack vare stora inköpsvolymer och ett stort lager av redskap kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Vårt fokus ligger på kvalitet och hållbarhet då vi, efter många år i branschen, vet hur viktigt det är med bra redskap! Våra kunder är allt från privatpersoner till stora aktörer inom lantbruk, entreprenad och industri.

  

Vi levererar över hela norden

Svenska Redskapsfabriken har haft en stadig tillväxt sedan starten och vi är glada över att idag kunna leverera våra redskap över hela den nordiska marknaden.

   

Träffa oss på mässor

Vi besöker årligen olika mässor runt om i landet, där kan du träffa oss och se ett urval av våra produkter. Har du inte möjlighet att besöka en mässa eller om du bara har vägarna förbi är du alltid välkommen att besöka oss! Vårt huvudkontor samt lager ligger i Närkes kil, vägbeskrivningar hittar du här. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe!


Chatta med oss!
Vi svarar oftast inom 1 timme.
Vardagar: 07.00-16.00

Ring oss!
019 - 760 30 00
Helgfria vardagar: 07.00-16.00


Skicka E-post!
sales@redskapsfabriken.seJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.