Specialister på redskap till maskiner

Svenska Redskapsfabriken är experter på redskap till maskiner inom lantbruk, entreprenad och industri. Produktionen av våra redskap sker i Sverige, samt hos ledande tillverkare runt om i världen. Via vår webbshop erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Detta är möjligt tack vare stora inköpsvolymer och ett stort lager av produkter. Vi fokuserar på kvalitet och hållbarhet, då vi har lång erfarenhet i branschen och vet hur viktigt det är med bra redskap. Våra kunder är allt från privatpersoner till stora aktörer inom lantbruk och entreprenad.

Stengrep lastmaskin S60 gallerskopa Grävskopa planeringsskopa grävmaskin

Brett sortiment som hela tiden växer

Svenska Redskapsfabriken har ett stort lager av redskap till bland annat lastmaskin, grävmaskin, traktor och truck. Hos oss hittar du allt ifrån skopor och pallgafflar till fästen och adapters. Vi har haft en stadig tillväxt sedan starten år 2013, och är glada över att idag kunna leverera våra redskap över hela den nordiska marknaden. I dagsläget består personalstyrkan av 6 stycken medarbetare och vi har cirka 600 produkter i sortimentet. Företaget blir hela tiden större och vi arbetar ständigt med att utveckla sortimentet och webbutiken. Vår målsättning är att erbjuda supersnabba leveranser av kvalitetsredskap till mycket förmånliga priser.


S45 planeringsskopa grävmaskin Storsäckslyft trippel lastmaskin stengrep lastmaskin

Träffa Svenska Redskapsfabriken på mässor

Varje år besöker vi olika mässor runt om i landet. Där kan du träffa oss och se ett urval av våra produkter. Har du inte möjlighet att gå på en mässa, eller om du bara har vägarna förbi, så är du alltid välkommen att besöka oss. Vårt huvudkontor och lager i Närkes kil, strax norr om Örebro. Här hittar du vägbeskrivningar. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe! 


Välkommen till Svenska Redskapsfabriken, vi hjälper dig att hitta rätt redskap till din maskin!


Chatta med oss!
Vi svarar oftast inom 1 timme.
Vardagar: 07.00-16.00

Ring oss!
019 - 760 30 00
Helgfria vardagar: 07.00-16.00


Skicka E-post!
sales@redskapsfabriken.se


Personal Svenska Redskapsfabriken

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.